dinsdag 6 augustus 2013

Gillingham part 3

Na de verfrissing van het zwembad nog het laatste stukje verder gefietst naar het hotel. Bergop natuurlijk, maar we staken de fietsende lokale bevolking vlotjes voorbij.

We sliepen trouwens in een écht hotel in plaats van een pub met annex deze keer, the King Charles Hotel. Degelijke kamer met twee afzonderlijke bedden. De fiets kon binnen slapen in een vergaderzaaltje, de Wifi was wel betalend (£5,00) maar gezien de vrij lage kamerprijs en inbegrepen ontbijt was dat nog een koopje. We zijn na onze check-in nog even naar de High Street-met-de-gesloten-winkels gewandeld en bij de Subway binnen gesprongen voor een broodje. Er was nog een "American restaurant" ook, maar voor de prijs van een burger en wat frietjes daar hadden we bij de Subway meer waar voor ons geld. Ik heb Len intussen opgedragen er op te letten dat ik voor mezelf voortaan ook 6 inch broodjes bestel ipv een foot long. Kwestie van me niet weer te overeten.

Op de terugweg zagen we nog een groot park met een eindeloos lijkend wandelpad op de helling, dus dat zijn we even opgewandeld. Len ging bijna dood van het wandelen, maar met wat goede wil en mijn motiveringscapaciteiten heeft hij toch nog flink meegewandeld. Aan de andere kant van de helling keken we uit op Chatham - niet zo'n bijster interessant zicht eigenlijk. Vroeg gaan slapen deze keer, allebei moe van de drukke dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten